Onze expertises

Naast dakwerken zijn we ook gespecialiseerd in daktimmer, Velux en veel meer. Ontdek hieronder onze diensten. 

Dakwerken

Niets is zo bepalend voor het uitzicht van uw woning als het dak. Bovendien beschermt het uw huis tegen allerhande weersomstandigheden en krijgt het dus heel wat te verduren. Het plaatsen, vervangen of isoleren van een dak is dan ook werk voor specialisten.

Bij GanDak kunt u terecht voor de aanleg en renovatie van zowel kleine als grote daken. Maar ook als aannemer kunt u beroep doen op de expertise en kennis van GanDak. 

Gevelbekleding

Bent u op zoek naar een frisse look voor uw gevel? Bij GanDak zijn we naast daken ook gespecialiseerd in het plaatsen van gevelbekleding. Maak uw keuze uit een waaier aan mogelijkheden – van leien tot sidings in hout- of cementvezel.

Velux

Wilt u graag meer licht creeëren op uw zolder of andere ruimtes, dan is een Velux-raam de oplossing. Met de verschillende mogelijkheden binnen het assortiment, is er voor ieders wens een geschikt dakraam. 

Isolatie & binnenafwerking

Niet alleen als het op het exterieur van uw woning aankomt, zijn wij expert. Ook uw interieur laten we niet onberoerd. GanDak staat garant voor een feiloze afwerking en isolatie die aan alle normen voldoet.

Zink & koper

Bij elk dak komen zink- of koperwerken kijken. Denk maar aan uw dakgoten, afvoerbuizen of loodslabben. En die zijn uiterst belangrijk voor de kwaliteit van uw dak. Goed werkende goten verlengen namelijk de levensduur van uw dak.