Realisaties

Prachtige totaalrenovatie - Zwijnaarde

Binnenkort ook plannen om uw dak te renoveren? Neem zeker een kijkje op onze website en contacteer ons voor een vrijblijvende prijsofferte.
In deze dakrenovatie hebben we gekozen voor een pan van Wienerberger met als referentie: Oude Pottelbergse pan 451 Vieilli rood.

Plat dak - Gent

Ook interesse om uw platte dak te vernieuwen en/of te isoleren? Contacteer ons voor een prijsaanvraag en profiteer nog van de mogelijk te verkrijgen premies.

Asbestdak verwijderen - Mariakerke

Voor dit project hebben we de asbest-leien vakkundig verwijderd en vervangen door een nieuwe dakbedekking met kunstleien.
Ook het onderdak werd aangepakt, hiervoor hebben we gekozen voor houtvezelplaten met dikte 22mm.

Volledige dakrenovatie - Mariakerke

Hier hebben we de oude asbest leien + onderdak op een vakkundige manier verwijderd & vernieuwd. Ook zorgden we voor bijkomende isolatie en nieuwe Velux dakvlakramen.

Dakrenovatie - Afsnee

Complete dakrenovatie achter de rug van een villa met een Koramic pan Nr.451 Vieille rood!

Complete dakreconstructie

Voor dit project hebben we de volledige dakconstructie onder handen genomen. Nadien werd er gekozen voor het bevestigen van isolerende sandwichpanelen, om hierop later de boomse pannen te plaatsen.

Renovatie dakterras - Gent

Renovatie dakterras afgewerkt! Mooi zicht op de bovenste verdieping met de skyline van hartje Gent.

Volledige renovatie - Gent

Opnieuw een mooi project afgewerkt in het centrum van Gent.
– Plaatsen van Veluxen
– Dakbedekking met een rustieke pan
– Gevelbekleding met leien
– Vernieuwen zink dakgoten
– Nieuwe gootbekleding

Dakpannen recupereren - Dakrenovatie Gent

Voor dit project in het centrum van Gent hebben we na de afbraak de bestaande dakpannen gerecupereerd. Indien dit zinvol is kan hier zeker een kost uitgespaard worden, zo blijft er budget over voor de verdere renovatie van de woning!
Wat wel vervangen werd is het onderdak, de zink & nieuwe Veluxen met bijhorende zonwering. Deze woning kan weer voor een lange periode verder!