Velux

Veel mensen die aan een dakraam denken, leggen direct de link met een Velux dakraam. Velux ramen blijken namelijk onder Belgen de nummer één keuze. 

Het merk Velux biedt veel verschillende soorten dakramen, dakkapellen en accessoires.

Tuimelvensters

De scharnieren van de tuimelvensters van Velux zijn aan de buitenkant van het raam bevestigd. Hierdoor kunt u het dakraam 180 graden ‘tuimelen’. U houdt daardoor het raam gemakkelijk schoon. Ook is de bedieningshandgreep op de bovenkant van het raam een ventilatieklep waardoor u altijd frisse lucht binnenlaat.

Uitzettuimelvensters

De uitzettuimelvensters van Velux werken in feite hetzelfde als de ‘normale’ tuimelvensters. Toch verschillen de ramen van elkaar. Naast de draaifunctie van 180 graden, is het mogelijk om de dakhelling tot 45 graden uit te zetten. Als u dit raam uitzet, ligt het scharnierpunt aan de bovenzijde van het dakraam. Hierdoor creëert u een nog weidser uitzicht en krijgt u meer lichtinval. Het uitzettuimelvenster van Velux wordt vooral gebruikt als het dakraam hoog geplaatst is, bijvoorbeeld boven een knieschot.

Integra dakramen

Voor wie aan een (uitzet)tuimelvenster niet genoeg heeft, is er het integra dakraam van Velux. Dit luxe Velux dakraam is op afstand bedienbaar, waardoor dit het meest comfortabele dakraam van Velux is. Bij de bevestiging van dit dakraam ontvangt u een bedieningstablet. Hiermee kunt u overal in huis het dakraam openen of sluiten. De regensensor sluit de ramen automatisch wanneer deze regen detecteert.

Daglichtsystemen

(Uitzet)tuimelvensters en Integra Velux dakramen voorzien de kamer al van veel daglicht, maar een Velux daglichtsysteem verlicht zelfs de verste uithoeken van de kamer. Daarnaast verhogen de daglichtsystemen de sfeer in de kamer, door het bredere uitzicht dat dit type dakraam mogelijk maakt.

Expertises

Daken

Of u nu gaat voor een klassiek dak met leien of een plat dak met EPDM, GanDak is expert in alle daken.

Lees meer

Gevelbekleding

Uw buitenmuur opfrissen, isoleren en beschermen tegen regendoorslag?
Dat kan allemaal met gevelbekleding!

Lees meer

Zink & koper

Bij elk dak komen zink- of koperwerken kijken. Denk maar aan uw dakgoten, afvoerbuizen of loodslabben. 

Lees meer