Dakwerken

Niets is zo bepalend voor het uitzicht van uw woning als het dak. Bovendien beschermt het uw huis tegen allerhande weersomstandigheden en krijgt het dus heel wat te verduren. Het plaatsen, vervangen of isoleren van een dak is dan ook werk voor specialisten.

Gandak - pannen en leien

Pannen en leien

Onze pannen en leien zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en modellen, op maat van uw wensen. Uw dak verdient alle aandacht. We kiezen voor duurzame materialen, steeds geplaatst volgens de regels van de kunst.

U kan rekenen op een jarenlange ervaring. GanDak is een solide bedrijf dat meer dan 75 jaar bestaat en ook nog lang zal voort bestaan. U kan dus altijd rekenen op uw garantie.

Platte dagen bij Gandak Gent

Platte daken

Met de huidige technieken zijn platte daken al lang geen probleemdaken meer. Integratie van dakkoepels en/of Velux platdakvensters zijn onze specialiteit. U kan rekenen op een duurzame afwerking volgens de regels van de kunst. Bovendien zorgen wij voor een integratie van isolatie zodat uw platform voldoet aan de normen van de toekomst.

Wij kunnen uw platte daken uitvoeren in kwaliteitsroofing of EPDM rubber.

Daktimmer

Daktimmer

GanDak vervaardigt dakconstructies op maat voor renovaties en nieuwbouw. De daken kunnen op allerhande manieren opgebouwd worden, traditioneel met kepers en gordingen of met dakspanten.

Hiervoor maken we steeds gebruik van eerste keuze Canadese Oregon. Buitenafwerking aan dakgoten en/of geveloversteken kunnen zowel met Ceder, Volkern of Rockpanel uitgevoerd worden.

Expertises

Gevelbekleding

Uw buitenmuur opfrissen, isoleren en beschermen tegen regendoorslag?
Dat kan allemaal met gevelbekleding!

Lees meer

Velux

Meer licht creeëren op uw zolder of andere ruimte? Dat doet u makkelijk met een Velux-raam. 

Lees meer

Zink & koper

Bij elk dak komen zink- of koperwerken kijken. Denk maar aan uw dakgoten, afvoerbuizen of loodslabben. 

Lees meer